top of page

Subsidie voor uw organisatie

Net als vorig jaar ook dit jaar weer 50 % subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014-2020)
Meer mensen langer en productief aan het werk houden en inzetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid, daaraan levert ESF deze programmaperiode ook een bijdrage. Bedrijven en (overheids)instellingen kunnen hiervoor subsidie aanvragen.

ESF

Dit ESF-thema richt zich op de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn.


Thema’s en activiteiten waarop advies kan worden ingewonnen zijn:


  • Bedrijfs-of organisatiescan

  • Periodiek onderzoek duurzame inzetbaarheid werknemers

  • Gezond en veilig werken

  • Leercultuur voor werknemers

  • Aanpassen organisatie van het werk

  • Interne en externe mobiliteit

  • Flexibele werkcultuur

  • Arbeidstijdenmanagement

Wat valt er allemaal onder de regeling?

Dagelijks vragen organisaties aan ons of een PMO (Preventief Medisch Onderzoek) of PAGO(Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek) subsidiabel is. Of er wordt gevraagd of de RI&E ((Risico inventarisatie en Evaluatie) ook onder de regeling valt. Welke mogelijkheden u heeft en hoe u dat op kunt lossen leg ik u graag uit.


Inzet van Corpusfit is subsidiabel.

De dienstverlening van Corpusfit valt helemaal onder het kopje preventie en gezondheid en sluit naadloos aan bij de subsidieregeling. Denk hierbij aan:


  • Bedrijfsfysiotherapie (werkplekonderzoek, spreekuur)

  • Versnellen reguliere re-integratie

  • Verminderen en verkorten van verzuim

  • Onderzoek naar en het verbeteren van de fysieke en mentale belastbaarheid

  • Leefstijlbegeleiding

  • Voorlichting, workshops (WIA, eigen verantwoordelijkheid)

Wij hebben al jaren ervaring op dit vlak en met succes in vele organisaties mogen acteren.


Verschillende thema’s binnen één project ook mogelijk?

Wilt u op verschillende manieren gebruik maken van deze subsidie? Dat kan. U kunt bijvoorbeeld een gecombineerd project uitrollen waarin de thema’s ‘gezondheid’ en bijvoorbeeld ‘veiligheid’een rol spelen. Door het inhuren van verschillende adviseurs kan dat. Corpusfit heeft veel ervaring met het inrichten en uitvoeren van dergelijk projecten. Corpusfit heeft samengewerkt met veel verschillende adviseurs zoals, veiligheidsdeskundigen, arbeids- en organisatie deskundigen, artsen, psychologen etc. Allemaal projecten die gericht zijn op het gebied van een veilige en gezonde werkomgeving (PMO, leefstijlbegeleiding, fysieke belastbaarheid, maar denk ook aan stress, psychosociale arbeidsbelasting, motivatie, etc.) Corpusfit beschikt over veel contacten, werkt alleen met degelijke en ervaren professionals en kan projecten snel en op maat voor uw organisatie inrichten.


Subsidie management? Geen probleem!

Hebben uw eigen adviseurs geen ervaring met subsidie? Of wilt u er zelf uw kostbare tijd niet aan besteden? Geen probleem, Corpusfit kan u dat allemaal uit handen nemen.


Wij hebben jarenlange ervaring met subsidieregelingen en kennen alle klappen van de zweep. Wij zorgen voor het complete subsidie management. Van aanvraag, procedure en afhandeling tot en met de uitkering van de subsidie zelf. Van meet tot aan de streep!


Samen een aanvraag indienen? Geen probleem!

Wilt u samen met een andere organisatie een aanvraag indienen? Geen probleem, wij hebben ervaring en weten hoe dit in zijn werk gaat. Dit is zelfs voor mogelijk voor ZZP-ers samen met bedrijven.


Meer weten?

Mocht dit interessant voor u zijn dan staan wij u natuurlijk graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.



info@corpusfit.nl of bel naar 06-15 529 529 (Joep Grooten)

11 weergaven0 opmerkingen
bottom of page